Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Cat7 kabel kopen?

Meest verkochte producten

Cat7 kabel kopen?

Een cat7 kabel is de beste netwerk 'overall' kabel op de markt, vaak gebruikt in de professionele installatie. Deze netwerk kabels garanderen snelheden tot 10 gigabyte per seconde met doorvoersnelheden tot 1000 megahertz!  Als je een supersnel netwerk wilt met hoge doorvoersnelheden, kies dan voor Cat7 patchkabels.

Klik hier om direct een CAT7 kabel te selecteren

Ons Cat7 kabel aanbod

Dit type netwerk kabel is verkrijgbaar in lengtes tot 50 meter, standaard is deze kabel dubbel beveiligd tegen signaal storing.  Bij ons zijn deze netwerk kabels leverbaar in verschillende kleuren waardoor kleurcodering toegepast kan worden. Zo creëer je snel overzicht in de bekabeling. Bij ons is een snelle levering gegarandeerd!

Een Cat7 kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de servicedesk. Het is zo dat je op de zuster websites, Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een cat7 kabel kan kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een audio kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je kan kopen bij ons